Matchwinner app: test je voetbalkennis en start je eigen competitie

Matchwinner is een applicatie waarmee je iedere dag je voetbalkennis kunt testen. Je kunt de strijd aangaan met je vrienden en je eigen competitie starten. De vragen kunnen over clubs uit de Eredivisie gaan, maar ook over het Nederlands elftal, spelers, clubs of buitenlandse voetbalclubs. Ben jij de grootste voetbalkenner van Nederland?

Matchwinner app

De voetbalkennis in Nederland wordt op de proef gesteld met het RTL 7 programma Matchwinner. Het spel draait niet alleen om de goede voetbalkennis, maar ook om het maken van de juiste keuzes. Een deelnemer bij het programma kan met zijn of haar voetbalkennis 10.000 euro winnen voor zichzelf en hun voetbalclub. Het spel Matchwinner bestaat uit verschillende categorieën en dankzij de app kan je thuis ook meespelen.

Via de Matchwinner app kan je iedere dag je voetbalkennis testen. Je krijgt namelijk iedere dag elf nieuwe voetbalvragen. Bij de eerste keer opstarten kan je een account aanmaken, of inloggen via je RTL-, Facebook- of Google+-account. Je kunt je vrienden ook uitnodigen via de game zodat je bijvoorbeeld tegen medespelers van je voetbalvereniging kunt spelen. Tevens kan je een eigen competitie aanmaken met je vrienden, familie of collega’s. Tot slot kan je ook de standen bekijken in de ranglijst en badges verdienen.

Lees ook: 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie

Downloaden

Je kunt de Matchwinner app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Matchwinner RTL 7
Matchwinner RTL 7
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel