Microsoft Apps: eigen app laat je apps vinden voor Android

Microsoft heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. In de nieuwe app Microsoft Apps kunnen Android-gebruikers gemakkelijk zoeken naar applicaties voor Android van Microsoft zelf. Microsoft heeft meer applicaties dan je denkt voor Android; wat dacht je van Wunderlist, Skype en Sunrise Calendar. Is deze applicatie echt nuttig, of is het gewoon een overbodige toepassing?

Microsoft Apps

Microsoft Apps is de naam van een nieuwe app van Microsoft zelf. De applicatie geeft Android-gebruikers de mogelijkheid om snel applicaties voor Google Android te vinden die door Microsoft heeft ontwikkeld. Applicaties als Outlook, Word en Arrow Launcher staan hier natuurlijk tussen, maar ook andere apps zoals Skype, Sunrise Calendar en Wunderlist behoren inmiddels tot de apps van Microsoft.

Wanneer je in het overzicht een app kiest, gebeurt er eigenlijk niets bijzonders. Je wordt namelijk doorgeleid naar de Play Store. En laat nou voor een overzicht Google ook een handig overzicht hebben met apps van eenzelfde ontwikkelaar. Mocht je de app willen proberen, dan kan je Microsoft Apps downloaden via onderstaande button.

Koppelen met Windows
Koppelen met Windows
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel