Moto G5 ontvangt Android 8.1 Oreo in Nederland

Gebruikers van de Moto G5 moesten er even op wachten, maar Motorola lijkt doorgepakt te hebben. Voor de Moto G5 staat de update klaar naar Android 8.1 Oreo.

Moto G5: update naar Android 8.1 Oreo

Motorola bracht eerder al de update naar Android 8.1 Oreo uit voor de Moto G5S (Plus) en nu is het de beurt aan een eerder uitgebracht toestel. Gebruikers van DroidApp laten weten dat de Moto G5 de update naar Android 8.1 Oreo vanaf nu ontvangt in Nederland. Helaas lijkt de Moto G5 Plus nog niet aan de beurt te zijn, maar dit kan naar alle waarschijnlijkheid niet al te lang meer duren.

De update wordt OTA aangeboden, en dit betekent dat je geen computer erbij hoeft te pakken. De update naar Oreo brengt verschillende verbeteringen, zoals verbeterde automatisch aanvullen, wat aanpassingen in emoji en meer. Alles over de nieuwe functies in Android 8.1 Oreo vind je hier. Daarbij bevat het natuurlijk ook de nieuwe functies uit Android 8.0 Oreo.

Android 8.1 Oreo voor de Moto G5 wordt zoals gezegd vanaf nu uitgerold. Je krijgt een melding op je telefoon zodra deze update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel