Motorola komt op 13 november met aankondiging opvouwbare Razr

Motorola komt met een stukje nostalgie terug op de markt. Het merk is van plan om de vouwbare smartphone uit te brengen onder de modelnaam Razr. Zo’n vijftien jaar geleden wist Motorola met de Razr erg goed te scoren.

Motorola Razr in november

Op 13 november 2019 heeft Motorola een aankondiging gepland staan van een nieuwe smartphone. Het gaat om een vervolg voor de Razr die in 2004 verscheen. Met de Motorola Razr wist het bedrijf de harten van veel consumenten te veroveren. In een eerder gelekte teaser zien we dat Motorola deze naam weer gaat gebruiken. Ook krijgen we alvast een glimp van de smartphone te zien.

Vouwbare Motorola RAZR (2019) accessoires

De foto laat zien dat Motorola gedacht heeft aan het design van de oorspronkelijke Razr. Denk aan de onderkant van het toestel. Het gaat dus om een vouwbare telefoon; die toch wat verschilt met modellen als de Huawei Mate X en de Galaxy Fold van Samsung. Die openen in de breedte, terwijl de nieuwe Motorola Razr in de lengte opent. Als we afgaan op de berichten die tot nu toe zijn opgedoken, krijgt de Razr een Snapdragon 710 processor, samen met een beeldscherm met een grootte van 6,2 inch. De smartphone wordt geleverd met Android, een 2730 mAh accu en 4/6GB aan RAM-geheugen. Als de berichten kloppen, komt het toestel op de markt voor een prijs van 1500 dollar.

Wel is het nog onbekend waar Motorola haar nieuwe Razr smartphone uitbrengt. De aankondiging op 13 november vindt plaats in de Amerikaanse stad Los Angeles. Wij zijn benieuwd!

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel