De Nationale Reistest 2018: live meespelen vanaf de bank

Vanavond is de Nationale Reistest 2018 te zien op NPO 3 tijdens deze quiz draait het om vakanties en verre landen. Weet jij meer dan de BN’ers in de studio speel mee en stel je vakantie kennis op de proef.

De Nationale Reistest 2018

De Nationale Reistest 2018 wordt woensdagavond uitgezonden op NPO3 vanaf 20:30 uur door omroep BNNVARA. De vragen worden gesteld door Geraldine Kemper en Chris Zegers aan een bont gezelschap van zeven BN’ers. Onder andere Willie Wartaal, Nicky Opheij, Kaj Gorgels en Kees van der Spek beantwoorden de vragen in de studio. Maar welke BN’er gaat er aan het einde van de avond naar huis als reisexpert. Ook thuis kun je vanaf de bank meespelen met een app om je kennis te testen.

In de reistest 2018 kun je vragen verwachten zoals: “Kun je volleyballen bij orkaankracht?”. De vragen hebben ook een bepaald thema zoals geografie, cultuur en do’s en don’ts. Onder alle deelnemers die meespelen met de applicatie worden een aantal reizen verloot naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Japan en Brazilië.

Reistest app NPO3 2018

App

Om mee te spelen heb je de NPO3-app nodig, deze NPO 3 applicatie is beschikbaar voor zowel Android als Apple iPhone. Via de onderstaande knop kun je de NPO3 Android-app gratis downloaden, via deze app blijf je ook op de hoogte van andere gebeurtenissen op NPO3.

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar: NPO
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel