Nieuwe beta-versie WhatsApp laat zien hoe vaak bericht is doorgestuurd

Een nieuwe versie van WhatsApp bevat verbeteringen voor doorgestuurde berichten. Er zijn in de afgelopen tijd al meerdere beperkingen hiervoor doorgevoerd, nu wordt getoond hoe vaak een bericht is gestuurd.

Hoe vaak bericht doorgestuurd?

WhatsApp gaat gebruikers meer informatie geven over hoe vaak een bericht is doorgestuurd. De aanwijzing hiervoor is gevonden in de broncode van een nieuwe beta-versie van WhatsApp; versie 2.19.80. Eerder heeft WhatsApp al beperkingen doorgevoerd voor het forwarden van berichten. Een bericht kan voortaan nog maar naar maximaal 5 personen doorgestuurd worden.

WhatsApp hoe vaak doorgestuurd

In een nieuwe versie wordt de functionaliteit dus verder uitgebreid. Gebruikers kunnen zien hoeveel keer een bericht is doorgestuurd. Er wordt standaard bij een doorgestuurd bericht al ‘doorgestuurd’ getoond. Als een bericht meer dan 4x is doorgestuurd dan krijgt deze het stempel ‘vaak doorgestuurd’.

De informatie over hoe vaak een bericht is doorgestuurd, wordt getoond bij het informatiescherm als een chat langer ingedrukt gehouden wordt. Op moment van schrijven zou deze functionaliteit alleen getoond worden aan de verzender van het bericht, en zou niet inzichtelijk zijn voor anderen. Maar wellicht dat dit nog gaat veranderen. Op dit moment is de functionaliteit überhaupt nog niet beschikbaar, maar alleen opgedoken in de broncode van de app.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel