Huawei topman: ‘Nieuwe Huawei P9 bevat Leica camera’

Afgelopen februari kwam het nieuws naar buiten dat Huawei ging samenwerken met Leica, een bekend Duits camera merk. Nu heeft Huawei ook bevestigd dat de P9 voorzien zal zijn van een camera van deze fabrikant.

Leica camera in P9

Huawei topman Guo Ping heeft op een presentatie van de jaarcijfers tegenover AFP laten weten dat het voor de Huawei P9 intensief heeft samengewerkt met Leica. Huawei is op zoek geweest naar sterke partners om een uitstekend product neer te kunnen zetten. De Huawei P9 wordt de opvolger van de vorig jaar gelanceerde Huawei P8.

De website CNBeta heeft een afbeelding naar buiten gebracht van de achterzijde van de P9 waarop ook duidelijk het merknaam van Leica te zien is. De P9 zal volgens geruchten beschikken over minimaal 3GB werkgeheugen en een 5.2 inch Full-HD display. Ook is het te verwachten dat dit toestel over Android 6.0 Marshmallow beschikt.

Huawei P9

Aanstaande woensdag zal Huawei een persconferentie houden voor de P9 waarop we eindelijk het toestel te zien zullen krijgen. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen die dag!

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel