Nieuwe OxygenOS 11 launcher komt naar oudere OnePlus-smartphones

Android 11 zal door OnePlus naar verschillende toestellen uitgerold worden. Voor de OnePlus 8-serie is deze al beschikbaar. Nu kun je de nieuwe launcher gebruiken op je ‘oude’ OnePlus.

OxygenOS 11 launcher voor je OnePlus

OnePlus brengt de nieuwste versie van haar OxygenOS 11 launcher naar eerdere toestellen. Dit betekent dat de nieuwe launcher uitgerold wordt naar OnePlus-toestellen welke voorzien zijn van Android 10 met OxygenOS 10. Het gaat in ieder geval om de OnePlus 6, 6T-, 7- en 7T-serie. Ook de OnePlus Nord wordt ondersteund, en zullen de N10 en N100 later deze week volgen.

OnePlus 8T beoordeling

Niet alle functies uit OxygenOS 11 zijn in de launcher te vinden, daarvoor moet gewacht worden op de uitrol naar Android 11. De verschillende swipe-gestures en Google Discover-integratie zijn bijvoorbeeld niet aanwezig. Wel kun je de vernieuwde Shelf-interface gebruiken en zijn er verschillende aanpassingen in de app-drawer.

In de komende tijd zullen verschillende toestellen van OnePlus voorzien worden van Android 11. Tot die tijd kun je de nieuwe versie van de launcher gebruiken.

OnePlus Launcher
OnePlus Launcher
Ontwikkelaar: OnePlus Ltd.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel