Nokia 2 specificaties gelekt: dit is hét betaalbare toestel van HMD Global

HMD Global komt binnenkort met de presentatie van de Nokia 2. Over deze smartphone hebben  we meerdere malen al berichten voorbij zien komen, nu zijn de specificaties van de betaalbare smartphone uitgelekt. Wat kunnen we verwachten bij de Nokia 2?

Nokia 2 specificaties opgedoken

De huidige Nokia-lijn van HMD Global bestaat op dit moment uit vier Android-toestellen. We zagen eerder deze maand de Nokia 7 aankondiging, maar over dat toestel weten we nog niets over een eventuele komst naar Europa. De Nokia 9 gaat ook al enige tijd rond in het geruchtencircuit, net als de Nokia 2. Over die laatste komen we nu meer te weten.

Nokia 2

In een AnTuTu benchmark zijn meer details bekend geworden over de Nokia 2. Het moet een erg goedkope, maar degelijke smartphone worden van HMD Global. Volgens de gegevens krijgt de Nokia 2 een HD-display (4,7″-5,0″), en dat is netjes voor deze prijs, want dat zie je maar zelden. De ‘2’ krijgt verder een Snapdragon 212 1.3 GHz quad-core processor met 1GB RAM-geheugen en 8GB opslagruimte. Er zal een 8 megapixel camera aan de achterkant geplaatst worden en een 5 megapixel aan de voorzijde. De telefoon zal geleverd worden met Android 7.1.1 Nougat, Stock Android. Er gingen eerder al berichten rond over een 4000 mAh accu, wat ook ver boven gemiddeld is.

De Nokia 2 zal binnenkort aangekondigd worden. Mogelijk krijgen we het toestel morgen al te zien, op 31 oktober. Dan staat namelijk een HMD Global aankondiging gepland. Uiteraard zullen we je op de hoogte houden zodra er informatie te melden is over nieuwe Nokia-smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel