Nokia 5 en 6 (2017) krijgen als eerste beveiligingsupdate juli 2018

Begin deze week werd beveiligingsupdate juli 2018 uitgebracht door Google. HMD Global is direct hard aan het werk gegaan. Voor de Nokia 6 uit 2017 is per direct de update beschikbaar, net als voor de Nokia 5.

Nokia 5 en 6: beveiligingsupdate juli

De update van juli bevat weer enkele tientallen patches tegen kwetsbaarheden in Android. Het gaat om zowel kritieke als minder kritieke patches die doorgevoerd zijn. Google bracht begin deze week beveiligingsupdate juli uit en HMD Global is er dus als de kippen bij. De Nokia 5 en 6 (2017) zijn de eerste twee toestellen waarvoor de update beschikbaar is.

Nokia 5 6 2017 beveiligingsupdate juli 2018

Marcel laat aan DroidApp weten dat de update beschikbaar is voor zijn Nokia 6. De update bevat verder geen andere toevoegingen of veranderingen. Het toestel is immers ook al voorzien van Android 8.1 Oreo. HMD Global heeft eerder laten weten dat alle Nokia’s met Android voorzien zullen worden van Android P.

De update is dus nu beschikbaar voor de Nokia 6 en Nokia 5 van vorig jaar. Het is de verwachting dat deze update ook voor andere toestellen beschikbaar komt. Eind vorige maand kreeg de Nokia 6.1 uit 2018 pas de update, dus de kans is aanwezig dat het nieuwe model pas later de update krijgt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel