Nokia 6.1 en Huawei Nova 5T krijgen beveiligingsupdate van april 2020

Nokia rolt voor de Nokia 6.1 een update uit. Ook Huawei heeft een nieuwe update klaargezet voor de Huawei Nova 5T. De smartphone ontvangt de nieuwe patch van april. Het is een grote update.

Huawei Nova 5T met april-patch

DroidApp-lezer Henk weet ons te melden dat er een nieuwe update klaarstaat voor de Huawei Nova 5T. De smartphone ontvangt beveiligingsupdate april 2020. Met deze update worden enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem aangepakt.

Huawei Nova 5T April 2020-patch

Opvallend is dat de changelog alleen melding maakt van de april-update. Aan de grootte van de update te zien, lijkt Huawei nog wat meer verbeteringen doorgevoerd te hebben. De update met versienummer 10.0.0.200 heeft namelijk een grootte van 563MB, maar er lijkt verder niet veel veranderd te zijn, zo laat Henk weten.

De update wordt vanaf nu uitgerold naar de Huawei Nova 5T. Het is een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren voordat iedereen de nieuwe versie op zijn toestel binnen ziet rollen.

Nokia 6.1

DroidApp-lezer Wim laat ons weten dat voor de Nokia 6.1 ook de beveiligingsupdate van april wordt uitgerold. De update heeft een grootte van circa 55Mb waarmee het een bescheiden update blijft voor het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel