Nokia 6.1 en Xiaomi Mi A2 krijgen beveiligingsupdate januari 2019

Nokia heeft voor meerdere toestellen de beveiligingsupdate van januari 2019 al beschikbaar gesteld. Gisteren nog voor de Nokia 7 Plus. Nu is de Nokia 6.1 aan de beurt. Daarnaast is de update beschikbaar gekomen voor de Xiaomi Mi A2.

Nokia 6.1 krijgt januari-patch

Begin januari bracht Google de nieuwe beveiligingsupdate uit, de eerste van 2019. Verschillende fabrikanten hebben de update nu in ontwikkeling voor hun toestellen en zo ook HMD Global en Xiaomi. Gisteren verscheen de patch van januari al voor de Nokia 7 Plus.

Nokia 6.1 beveiligingsupdate januari 2019

Voor de bezitters van de Nokia 6.1 en Xiaomi Mi A2 is er goed nieuws te melden. De smartphones worden in Nederland vanaf nu bijgewerkt met beveiligingsupdate januari 2019. Dit melden onder andere Arjaan, Sven, Bart, Eddy en Tom. Deze update pakt enkele kwetsbaarheden aan in het besturingssysteem. Het is dan ook aan te raden deze update te installeren.

Zodra de update beschikbaar is, zul je hiervan een melding ontvangen op je smartphone. Eventueel kun je via het menu met instellingen handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel