Nokia HERE bijgewerkt met ‘miljoenen veranderingen’

De oud-ontwikkelaars van Nokia hebben de kaartendienst HERE voorzien van een flinke update. Naar eigen zeggen hebben ze de update voorzien van miljoenen veranderingen en verbeteringen. Wat er allemaal veranderd is in de applicatie, zetten we voor je op een rijtje.

HERE

Nokia heeft de HERE-app voorzien van een update. De nieuwe versie van de gratis, offline navigatiedienst is voorzien van miljoenen veranderingen verbeteringen, zo maken de ontwikkelaars bekend. De veranderingen in de kaarten-app HERE lijken misschien klein maar kunnen zeker het verschil maken. Van vrijwel alle landen zijn de kaarten geüpdatet waardoor je voortaan niet meer verkeerd gestuurd zal worden. De nieuwe kaarten kan je downloaden vanuit de app zelf.

HERE Android

In het bijzonder zijn een aantal Afrikaanse landen letterlijk beter op de kaart gezet. Van een aantal Afrikaanse landen is het nu mogelijk meer gedetailleerde kaarten te downloaden op je smartphone of tablet. Van een aantal steden in Europa, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland zijn ook de kaarten verbeterd. HERE kan je gratis downloaden via onderstaande button.

Lees ook:

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel