Nokia plant persconferentie tijdens MWC: wat kunnen we verwachten? (teasers)

Juho Sarvikas van HMD Global is vol enthousiasme over een nieuwe aankondiging. De nieuwe persconferentie van het bedrijf staat gepland voor 24 februari, de dag voorafgaand aan het MWC. Het belooft een spannende dag te worden.

Nokia aankondiging op 24 februari

Nokia komt voorafgaand aan de start van het Mobile World Congress met een persconferentie. Dit zal gebeuren op 24 februari, een dag waarop ook Huawei, LG en mogelijk nog andere fabrikanten hun producten presenteren.

De langverwachte Nokia 9 PureView wordt hier mogelijk getoond. De berichten over deze nieuwe high-end smartphone van de Finnen gaan al sinds jaar en dag rond, onlangs dook er al duidelijk promotiemateriaal op van de telefoon. Deze smartphone krijgt vijf camera’s aan de achterkant en is voorzien van de bekende PureView-technologie. Al meerdere keren is de lanceringsdatum opgeschoven, zo wordt duidelijk uit berichten.

Nokia Mobile World Congress 2019

Daarnaast gaan er nog berichten over verschillende andere toestellen die we mogelijk op die datum gaan zien. Vorig jaar toonde het bedrijf de Nokia 6.1, Nokia 1, Nokia 7 Plus en Nokia 8 Sirocco. Nieuwe smartphones die we mogelijk dit jaar gaan zien zijn wellicht de Nokia 8.1 Plus en Nokia 6.2. Wellicht heeft Nokia nog meer in petto, zoals de gisteren uitgelekte Nokia 1 Plus. DroidApp zal je natuurlijk op de hoogte houden.

Onderstaande teasers zijn ook verschenen. Hierin zien we in ieder geval een deel van de Nokia 9 PureView met de vijfdelige camera. Eerder gingen er ook berichten rond over het PureDisplay en een opening in het beeldscherm. Deze zien we ook terug in de teaser. In beide gevallen zijn de teasers opgelicht in Photoshop zodat de details beter zichtbaar zijn.

Nokia teaser mwc 2019

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel