Officieel: LG K8 eind april naar Nederland

De LG K8 werd eerder vandaag aangekondigd, samen met de LG K5. In eerste instantie zou de LG K8 niet uitgebracht worden in West-Europa, maar LG heeft nu laten weten dat de LG K8 toch naar Nederland zal komen. Eind april moet het toestel in de winkel liggen.

LG K8 naar Nederland

LG zal de LG K8 die vanmorgen werd aangekondigd, wel naar Nederland brengen. Naast de LG K4 en LG K10 zal ook de LG K8 uitgebracht worden in Nederland. Over een komst van de LG K5 naar Nederland wordt niet gesproken. Vanmorgen konden we uit het persbericht opmaken dat ook de K5 in Nederland zal verschijnen.

LG K4 K8 K10

De LG K8 is een smartphone met een premium design tegen een betaalbare prijs. Het toestel heeft een 5,0 inch display met HD-resolutie. Het 2.5D glas zorgt er voor dat de randen van het display iets gebogen zijn. Aan de achterzijde is een 8 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde een 5 megapixel front-camera. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en is voorzien van 4G-ondersteuning.

Vanaf eind april moet de LG K8 leverbaar zijn in Nederland. Een verkoopprijs is nog niet bekend gemaakt. Maar onze verwachting is dat de prijs tussen de 150 en 200 euro zal liggen. Wil je alles weten over de LG K8? Raadpleeg dan de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel