Officiële PyeongChang 2018 app geeft je alle info over de Olympische Spelen

De Olympische Spelen 2018 gaan bijna beginnen en nu is de officiële app uitgebracht. Het gaat om de app PyeongChang 2018, vernoemd naar de hoofdstad van Zuid-Korea waar de Spelen plaats zullen vinden. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Samsung en kan vanaf nu gedownload worden.

PyeongChang 2018 app

In de Google Play Store kunnen liefhebbers van de Olympische Spelen aan de slag met de officiële PyeongChang 2018 app. De applicatie is samen met Samsung gerealiseerd, en dat is niet heel vreemd, want Samsung is één van de sponsoren van het sportevenement.

De PyeongChang 2018 app geeft je inzicht in het laatste nieuws rondom de Winterspelen, maar ook andere belangrijke informatie. Uiteraard vind je er het volledige speelschema en wedstrijdschema. Welke sport wordt op welke dag gehouden? Je ziet het direct in de overzichtelijke kalender. Tevens kun je de ‘venues’ bekijken met dus de stadions en andere locaties waar de sporten plaatsvinden. Bij de locaties zien we ook de 3D-view en kun je de drone-view openen. Je ziet ook het weer, informatie, alle events en meer.

Bij het instellen van de applicatie kun je aangeven welke tijdzone er gebruikt moet worden, die van je huidige locatie of die van PyeongChang. Met de notificaties blijf je op de hoogte van het laatste nieuws of andere gebeurtenissen.

Downloaden

Wanneer je de applicatie voor de eerste keer opstart, wil de toepassing toegang tot je locatie en mediabestanden. De applicatie is volledig gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button; schrik daarbij niet van de Koreaanse tekens ;-). Je kunt de app gebruiken in het Engels of Frans. De Olympische Spelen 2018 worden gehouden van vrijdag 9 februari tot en met zondag 25 februari 2018.

Leestip: De 6 beste Olympische Spelen apps voor Pyeongchang 2018: zo mis je niks

PyeongChang 2018 Official App
PyeongChang 2018 Official App
Ontwikkelaar: POCOG
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel