OnePlus 5 tijdelijk in nieuwe Soft Gold kleur verkrijgbaar

OnePlus heeft zijn vlaggenschip toestel beschikbaar gesteld in een nieuwe kleur. Maar wie de OnePlus 5 in Soft Gold wil bestellen zal snel moeten beslissen, daarnaast blijft het toestel gewoon beschikbaar in het grijs en zwart.

OnePlus 5 Soft Gold

De OnePlus 5 is het meest recente paradepaardje van OnePlus met prima high-end specificaties. Zo beschikt de telefoon over een Snapdragon 835 processor en 6 of 8GB werkgeheugen. Tijdens de introductie werd de telefoon uitgebracht in de kleuren Slate Gray en Midnight Black. Toch experimenteert OnePlus graag met de kleuren van haar smartphones.

Eerder bracht het bedrijf al toestellen uit in de kleur Soft Gold, ook de OnePlus 5 is nu te bestellen in deze gelimiteerde uitvoering. Waarom OnePlus de kleur in een gelimiteerde oplage beschikbaar maakt is niet geheel duidelijk, aangezien deze kleur al eerder goede zaken deed qua verkoopaantallen. De OnePlus 5 Soft Gold is alleen beschikbaar in de 64GB en 6GB werkgeheugen uitvoering. Het prijskaartje blijft hetzelfde; voor 499 euro heb je het toestel in huis.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel