OnePlus 5 uitgelekt in volle glorie in tv-commercial

Voor de Indiase markt staat de introductie van de OnePlus 5 twee dagen later gepland dan hier. Toch hebben ze in India al het toestel eerder kunnen zien, dan wij. Een officiële video-teaser van de Chinese fabrikant laat het toestel in volle glorie zien. De aankondiging staat gepland voor 20 juni.

OnePlus 5 in volle glorie

Dinsdag 20 juni staat de aankondiging gepland van de OnePlus 5. Het toestel is de laatste tijd al met grote regelmaat voorbijgekomen en ook vandaag is het toestel weer te zien. Een officiële promo voor de Indiase markt laat het toestel een paar tellen volledig zien. Het gaat om een teaser die op televisie is uitgezonden waarbij de aandacht wordt gevraagd voor de datum 22 juni. Op die dag zal in India de OnePlus 5 aangekondigd worden.

OnePlus 5 tv-commercial India

Het toestel is aan het eind van de video te zien en hieruit kunnen we verschillende dingen opmaken. Er bevindt zich aan de voorzijde, onder het scherm een vingerafdrukscanner. Aan de achterkant is een dual-camera te vinden met LED-flitser en het OnePlus logo. Het uiterlijk van de telefoon doet wel denken aan die van de iPhone 7 Plus, met rondere randen.

Daarnaast is ook vandaag een sheet opgedoken van de OnePlus 5 waaruit blijkt dat het toestel een 3300 mAh accu krijgt.

DroidApp zal je op 20 juni uiteraard op de hoogte houden van de OnePlus 5.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel