OnePlus 5 prijs opgedoken: gaat het nieuwe toestel 550 euro kosten?

Wederom nieuwe informatie over de OnePlus 5. Nu komen we meer te weten over de prijs van de nieuwe smartphone. Het toestel zal namelijk duurder worden dan de voorgaande toestellen. De informatie over de OnePlus 5 prijs is opgedoken uit documentatie van de fabrikant zelf.

OnePlus 5 prijs

We komen de laatste dagen de OnePlus 5 met regelmaat tegen in het nieuws. Gisteren doken berichten op over 8GB RAM-geheugen en van de week verscheen ook de eerste OnePlus 5 render van het toestel, waarbij de dual-camera nog een keer werd bevestigd. Gister aan het eind van de middag plaatste OnePlus zelf nog een OnePlus 5 foto.

OnePlus 5 prijs event finland

In Finland heeft de Chinese fabrikant een wedstrijd georganiseerd voor een jaarlijks muziekfestival in dat land. De hoofdprijs is een OnePlus 5 met twee driedaagse VIP-tickets voor het evenement. In de spelvoorwaarden worden de verplichtingen beschreven; waaronder de waarde van de prijs. Hierin staat dat de totale prijs een waarde heeft van 948 euro.

Aangezien twee VIP-tickets 199 euro kosten per stuk, houd je hierbij een bedrag over van 550 euro. Dit zou betekenen dat de marktprijs van de nieuwe OnePlus 5 op 550 euro komt te liggen. De adviesprijs van de OnePlus 3T lag op 439 euro, waardoor het toestel zo’n 110 euro duurder zal worden dan de voorganger. Op 20 juni zal de OnePlus 5 aangekondigd worden, dan horen we ongetwijfeld meer over het toestel.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel