OnePlus 5 te zien in serie nieuwe afbeeldingen: zo ziet de voorkant eruit

Er zijn nieuwe foto’s van de OnePlus 5 opgedoken. De smartphone die over een kleine week aangekondigd zal worden, dook eerder al op waarbij we een gedeelte zagen. Nu krijgen we een beter beeld van de telefoon.

Nieuwe OnePlus 5 afbeeldingen

Er gaan al lange tijd geruchten en berichten rond over de OnePlus 5, de nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant. Vorige week kregen we de meest duidelijke foto’s te zien waarbij OnePlus zelf de achterkant foto deelde en we ook de OnePlus 5 render te zien kregen. Ook zagen we een vergelijking tussen de iPhone 7 Plus en de OnePlus 5.

OnePlus 5

De telefoon is nu te zien in verschillende foto’s die afkomstig zijn van een case-fabrikant. Hier zien we een scherm met daaronder de vingerafdrukscanner, geïntegreerd in de home-button. Daarnaast is het toestel voorzien van een USB Type-C poort en een Snapdragon 835 processor van Qualcomm. We zien ook de dual-camera terugkomen en de metalen behuizing.

Aanstaande dinsdag, 20 juni 2017, zal de OnePlus om 18:00 uur Nederlandse tijd gepresenteerd worden. Uiteraard houden we je op de hoogte!

OnePlus 5 render

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel