OnePlus laat Shelf herleven: komt terug naar OnePlus 8-serie

OnePlus nam met de 8-serie afscheid van de eigen OnePlus Shelf, de vervanger van het Google Discover scherm. Nu heeft de fabrikant een terugkeer aangekondigd van de Shelf.

OnePlus Shelf komt terug

Met de introductie van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro nam de Chinese fabrikant afscheid van haar eigen startscherm Shelf. Deze werd vervangen door Google Discover. OnePlus heeft nu online aangekondigd dat het een nieuwe update uitrolt voor OnePlus Launcher (versie 4.5.4) voor de 8-serie. Hiermee wordt de Shelf weer ingevoerd, al werkt de handeling hiervoor anders.

OnePlus Shelf

Je kunt de OnePlus Shelf bereiken door van boven naar beneden te vegen. Net zoals je dat doet om de snelle instellingen en notificaties te bereiken. Mogelijk werkt het ook allebei, maar dat wordt uit de omschrijving niet helemaal duidelijk. In de Shelf vind je snelkoppelingen naar bijvoorbeeld contactpersonen, widgets, een stappenteller, of om te zien waar je je auto hebt geparkeerd. Ook andere widgets en dergelijke kun je er plaatsen.

De functionaliteit moet binnenkort weer beschikbaar komen en kan zelf geactiveerd worden bij de instellingen. De werking ervan vind je hierboven in het gifje van OnePlus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 569,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel