OnePlus komt met pop-up event op 18 mei; ook in Nederland

Opnieuw zal OnePlus dit jaar een pop-up event houden. Het merk zet met de 7-serie vol in op de nieuwe high-end smartphones en daar hoort een pop-up store bij. Die staat nu gepland, en ook in Nederland.

OnePlus pop-up event

Op 14 mei wordt de nieuwe OnePlus 7-serie gepresenteerd; bestaande uit een ‘normaal’ model en de Pro. Nadat eerder al de samenwerking met T-Mobile werd aangekondigd voor de Nederlandse markt, is het nu tijd voor een volgende stap. De fabrikant komt op 18 mei met een pop-up event. Het is de verwachting dat vanaf deze dag ook de OnePlus 7 (Pro) verkrijgbaar zal zijn, al wordt dat niet definitief duidelijk uit het bericht van OnePlus.

OnePlus 7 Pop-up event Nederland

Het pop-up event was eerder in Amsterdam. Dit jaar kiest OnePlus voor de T-Mobile winkel aan de Lijnbaan 86 in Rotterdam. Op deze dag kan iedereen de nieuwe smartphone proberen; en direct aanschaffen; met en zonder abonnement. Tevens wordt het een feestelijke pop-up met exclusieve goodies, accessoires en meer. Het is niet bekend of de normale OnePlus 7 hier ook te zien zal zijn; in ieder geval de Pro is voor dit event bevestigd.

Zoals gezegd is het pop-up event op 18 mei 2019; van 10:00 uur tot 18:30. De smartphone zal ook online verkocht worden via de website van T-Mobile.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel