OnePlus verplaatst aankondiging OnePlus 6T naar 29 oktober door Apple

Niet op 30 oktober, maar op 29 oktober wordt de nieuwe OnePlus 6T aangekondigd. De Chinese fabrikant heeft de aankondiging een dag vervroegd en dat heeft een reden. Deze reden heeft te maken met Apple. Je kunt de afspraak in de agenda dus doorkrassen.

OnePlus 6T aankondiging op 29 oktober

Een opvallende verandering in de agenda van OnePlus. De aankondiging van het nieuwe toestel, de OnePlus 6T stond gepland voor 30 oktober, maar dit is een dag vervroegd naar 29 oktober. Het is een bewuste keuze van de Chinese fabrikant, aangezien Apple op 30 oktober ook haar persconferentie gepland heeft staan. Normaal houdt Apple geen twee persconferenties in de herfst, maar dit jaar dus wel.

De reden voor het verschuiven van de datum heeft natuurlijk betrekking op de nieuwscyclus. Wanneer OnePlus samen met Apple een aankondiging heeft, zal OnePlus al snel opgeslokt worden door het nieuws van Apple. Voor fans die een ticket hebben bemachtigd voor 30 oktober is er goed nieuws, zij zullen de kosten voor hotels en vliegreis van de fabrikant vergoed krijgen. De aankondiging is dus 29 oktober, DroidApp zal je op de hoogte houden van de gebeurtenissen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel