Opera Max update laat je voortaan bevestigen dat je data wilt besparen

Opera Max is een erg handige applicatie om data mee te besparen. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent of in Nederland het met een kleine databundel moet doen. Een update voor Opera Max voert veranderingen door, die niet bij iedereen even warm worden verwelkomd. 

Opera Max

Een nieuwe update voor Opera Max maakt het niet langer meer mogelijk om geen omkijken meer te hebben naar je VPN. De VPN zorgt ervoor dat dataverkeer gecomprimeerd wordt en er vervolgens data wordt bespaard. In onze Opera Max review waren we al erg enthousiast over de applicatie en de werking hiervan. De werking wordt echter na de update aangepast.

Opera Max tijd toevoegen besparen

Data besparen? Tijd toevoegen!

De servers die het VPN-verkeer regelen kosten voor Opera geld. Om meer geld te kunnen verdienen om de kosten te kunnen betalen, laat Opera na 12 uur gebruik een melding zien waarin de modus voor databesparing ‘verlengd’ kan worden. Deze bevestiging bevat een advertentie, waarmee Opera geld binnenhaalt. Je kunt de databesparing verlengen door op ’tijd toevoegen’ te tikken. Dit is overigens gewoon gratis.

Opera Max databesparing

Echter is het ook mogelijk om meerdere malen de tijd per 12 uur te verlengen, zodat je niet iedere keer dit hoeft te doen. En aan de andere kant maakt dit het voorlopig wel mogelijk om de dienst gratis aan te blijven bieden.

Downloaden

De update voor Opera Max is beschikbaar via de Google Play Store.

Samsung Max Privacy VPN and Data Saver
Samsung Max Privacy VPN and Data Saver
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel