Oppo komt begin volgend jaar met Find X2 vlaggenschip

Oppo heeft voor het eerste kwartaal van 2020 een nieuw vlaggenschip op de planning staan. Het gaat hier om de Oppo Find X2, de fabrikant wil zelf nog niet al te veel loslaten over de telefoon maar we weten wel al iets meer over de Find X2.

Find X2 van Oppo

Hoewel Oppo zelf dus nog niet zoveel informatie prijsgeeft weten we wel dat het toestel de Qualcomm Snapdragon 865 chipset zal krijgen. Dat is op dit moment de krachtigste chipset die ook over 5G ondersteuning beschikt. Oppo vertelt dat het ook een telefoon is met een nadruk op een immersive display.

Oppo Find X

De huidige Find X

Bronnen zeggen dat Oppo ook investeert op de kwaliteit van de display. Met een hogere verversingssnelheid, hoge resolutie en ondersteuning voor een nog breder kleurenpalet. Maar niet alleen het display krijgt wat aandacht van de fabrikant. Androidpolice schrijft dat ook de camera-module van de Find X2 een Sony-sensor zal krijgen. Dat zou betekenen dat de camera beter om kan gaan met omgevingen waarbij weinig licht aanwezig is. Ook het focussen op kleine objecten (macro) zou dan mogelijk moeten zijn.

Oppo heeft voor volgend jaar voldoende om naar uit te kijken want het bedrijf zal naast smartphones ook haar portfolio gaan uitbreiden met smart headphones en slimme horloges. De huidige Find X was de doorbraak voor het Chinese merk in ons land. We zijn benieuwd naar wat de Find X2 te bieden heeft.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel