Pixel 5 in het nieuws: specs uitgelekt en render verschenen

Google zal naar verwachting eind volgende maand de nieuwe Pixel 5 aankondigen. Voor het zover is moeten we het doen met geruchten en ‘leaks’. Daar verschijnt er nu weer één van; de specs en render.

Specs en render Pixel 5

Op 30 september zou Google de aankondiging gepland hebben staan van de Pixel 5. De smartphone zal dan samen met de Pixel 4a 5G aangekondigd worden. Er zijn nu renders verschenen op basis van de informatie die tot nu toe bekend is, waardoor we een goed beeld krijgen van hoe de telefoon eruit zal komen te zien.

Pixel 5 render

Naar verwachting krijgt het toestel een schermgrootte van 6,0 inch en betreft dit een OLED-scherm met 90Hz. Google zou de Pixel 5 verder willen uitrusten met een Snapdragon 765G processor, ondersteuning voor het 5G-netwerk en 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan geheugen. De accucapaciteit is nog onbekend maar er wordt gesproken over 4000 mAh, het eerdere gerucht van 3080 mAh zou niet kloppen (gelukkig). Wel zou deze ondersteuning bieden voor draadloos opladen met een kracht van 15W.

Volgens de bron van de renders krijgt het toestel de afmetingen 144,7 x 70,4 x 8,1 millimeter en moet er ook een dual-camera aanwezig zijn op de smartphone. Alle details krijgen we naar verwachting op 30 september te weten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel