Popcorn Time-app laat gebruiker nu opslaglocatie kiezen

De Popcorn Time-app, waarmee films en series kunnen worden bekeken, heeft een update gekregen. Je kunt nu zelf de opslaglocatie van het materiaal kiezen en meer.

Popcorn Time 2.7.3

Popcorn Time is een dienst waarmee films en series gestreamd kunnen worden. Door de app update kun je nu ook zelf bepalen waar het videomateriaal tijdelijk opgeslagen mag worden. Dit is vooral handig voor Android apparaten met weinig intern geheugen maar wel beschikken over een SD-kaart.

Ook is de Popcorn Time-app wat gebruiksvriendelijker geworden op het gebied van de bediening. Zo kun je nu door te swipen het volume en de helderheid van je scherm aanpassen. Ook kan je door te swipen terug- of vooruitspoelen in een film en je kunt een serie of film pauzeren door dubbel op het scherm te tikken. Aan de applicatie zijn een aantal nieuwe content providers toegevoegd waardoor er nog meer materiaal te vinden is.

Het gebruik van Popcorn Time is geheel op eigen risico, de applicatie is niet te vinden in de Google Play Store en wordt buiten de app-winkel van Google aangeboden op onder andere APKMirror. Ook voor het downloaden van APK-bestanden geldt dat je deze op eigen risico installeert.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel