Rechtstreeks vanaf je computer SMS’en met Pushbullet

De notificatie- en push-app Pushbullet heeft gisteren een update ontvangen die het mogelijk maakt om vanaf je desktop Sms’jes te sturen. We leggen je graag uit hoe dit werkt!

Een week geleden werd Pushbullet nog voorzien van het Material Design, vandaag krijgen we er een mooie functie bij. Mocht je nog niet in het bezit zijn van Pushbullet dan vind je onder aan dit bericht een download link naar de Google Play Store. Ben je al in het bezit van Pushbullet en van de bijbehorende browser-extensie dan kun je gebruik gaan maken van de nieuwe SMS functie. Via het SMS tabblad kies je een apparaat, vervolgens daaronder selecteer je een contactpersoon, waarna je een bericht kunt typen en versturen!
texting De berichten worden via je eigen Android device verzonden, wat inhoudt dat je gewoon onder je eigen nummer kunt SMS’en. Bovendien worden alle SMSjes ook bewaard onder de standaard Berichten applicatie.
autocomplete Je contactgegevens worden rechtstreeks vanaf je Android smartphone opgehaald, maar mocht je hier niet op zitten te wachten dan kun je deze functie uiteraard ook uitschakelen vanuit de App. Dit doe je via Instellingen, onder het kopje Privacy daar verwijder je dan het vinkje bij Automatisch aanvullen sms-telefoonboek.
pushbullet-settings
Pushbullet is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store en is 5.6 MB groot.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar: Pushbullet
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel