Nu ook renders verschenen van de nieuwe Samsung Galaxy S11+

Zagen we eerder al beelden voorbij komen van de Samsung Galaxy S11e en het reguliere model van de S11, is het nu de beurt aan de Galaxy S11+. De telefoon heeft een opvallend design met grote cameramodule.

Galaxy S11+ in renders

De opvolger voor de Samsung Galaxy S10+ zit eraan te komen, net als de twee andere opvolgers voor de huidige Galaxy S10-serie. Leaker OnLeaks heeft beelden naar buiten gebracht van de nieuwe Samsung Galaxy S11 Plus. Het gaat om renders, welke gemaakt zijn op basis van de tot nu toe (bij hem) bekende informatie. Hierdoor krijgen we een goed beeld van hoe de nieuwe smartphone van Samsung er naar verwachting uit komt te zien.

Samsung Galaxy S11+ render

Nadat we eerder de renders van de Galaxy S11 zagen, samen met de Galaxy S11e renders, zien we nu de Galaxy S11+ renders. De telefoon borduurt voort op de successen van de eerdere S-serie, zoals de Galaxy S10. We zien doorlopende schermranden, samen met een camera-opening bovenin het scherm. Niet langer meer aan de zijkant van het scherm, maar in het midden. Hierin is de front-camera geplaatst.

Samsung Galaxy S11+ render

Achterop zien we een opvallende cameramodule. Hierin vinden we dan in totaal vijf cameralenzen. Hiervan zou volgens de informatie een lens de 108MP hoofdcamera zijn. Verder horen we berichten over (eindelijk) ondersteuning voor 5x optische zoom, een groothoeklens en waarschijnlijk ook een dieptesensor. Samsung zal de Galaxy S11+ voorzien van de afmetingen 166,9 x 76 x 8,8 millimeter en een maximale dikte van 10,2 mm bij de camera.

Samsung Galaxy S11+ camera

Aan de rechterkant heeft de telefoon de power-button, samen met de volumetoetsen. Samsung zal ook dit toestel niet uitleveren met een hoofdtelefoonaansluiting. Muziek luisteren zal dan via de speaker moeten, of via de USB-C aansluiting. Uiteraard zal de Galaxy S11+ weer beschikken over een in-display vingerafdrukscanner.

Wanneer we de Samsung Galaxy S11-serie kunnen verwachten is niet helemaal bekend. Er gaan berichten rond over een introductie op 18 februari. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel