Samsung Galaxy S11: hier zien we het nieuwe toestel met 5 camera’s

Er zijn nieuwe renders verschenen van de nieuwe Samsung Galaxy S11. Het is de eerste keer dat we een beeld hebben bij het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De telefoon zou voorzien zijn van vijf camera’s aan de achterkant.

Galaxy S11 renders

We schreven vanmorgen al over de renders van de Galaxy A71, een nieuwe smartphone die we volgend jaar verwachten. Nu is het de beurt aan het toestel waar velen naar uit zitten te kijken; de Samsung Galaxy S11.

Naast renders krijgen we ook vast wat informatie over de specificaties van de nieuwe reeks. De beelden zijn afkomstig van OnLeaks, een bron die vaker vroegtijdig over informatie beschikt over nog niet aangekondigde smartphones. Eerder werd het gerucht al de wereld in geslingerd over de aanwezigheid van een beeldscherm met 120Hz verversingssnelheid. Bij OnePlus zagen we al toestellen met 90Hz, wat een prettige kijkervaring oplevert.

Samsung Galaxy S11 render

Volgens de berichten bestaat de Galaxy S11-serie uit drie toestellen, waarvan de namen nog niet bekend zijn. De schermranden zullen gebogen zijn, al is het niet bekend of dit bij alle drie de modellen het geval is. De schermgroottes zouden zijn; 6,3/6,4 inch, 6,7 inch en 6,9 inch. Mogelijk gaat het hier dan om de Galaxy S11e, S11 en S11+ of S11 Pro. In het scherm zien we bovenin een cirkelvormige opening waarin de front-camera is geplaatst.

Aan de achterkant heeft de Galaxy S11 een cameramodule met maar liefst vijf lenzen. Naar verluidt zou hierbij de hoofdsensor 108 megapixel tellen. Verder verwachten we een telephoto-, groothoek- en dieptesensor. Tevens zou Samsung eindelijk toestellen van 5x optische zoom willen voorzien. Volgens de geruchten zal er tevens een functie toegevoegd worden waardoor je in 8K video’s kunt schieten.

Samsung Galaxy S11 voor achter render

De bron meldt verder dat de Galaxy S11 de afmetingen 161,9 x 73,7 x 7,8 millimeter krijgt. Ter vergelijking; de huidige Galaxy S10+ meet 157,6 x 74,1 x 7,8 millimeter. Als de berichten over het ‘standaard’ model van de S11 kloppen, dan zal de S11 dus groter worden dan de S10+ en belooft dat wat voor de S11+/S11 Pro. Samsung zal de S11 niet voorzien van een 3,5 millimeter aansluiting, zo zien we in de renders.

De Samsung Galaxy S11-serie zou volgens de bron op 18 februari aangekondigd worden. Of dit inderdaad zo is, horen we waarschijnlijk in de komende maanden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 404,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 587,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel