Robin Mobile gaat vanaf januari alle abonnementen voorzien van 4G

Robin Mobile is een provider die gebruik maakt van het KPN-netwerk. De telecomprovider weet zich te onderscheiden met alles onbeperkt-abonnementen tegen een gunstige prijs. Zowel bestaande als nieuwe klanten krijgen nu gratis 4G vanaf het nieuwe jaar.

Robin Mobile 4G

Telecomprovider Robin Mobile heeft haar klanten geïnformeerd over een prettige wijziging voor alle abonnementen. Als eerst worden er al wijzigingen doorgevoerd per 14 december 2017. Voor het abonnement Robin Junior gaat de snelheid omhoog van 2 Mbit/s naar 4 Mbit/s en bij Robin Gewoon Snel gaat de internetsnelheid van 4 Mbit/s naar 8,2 Mbit/s. Dit geldt ook voor bestaande klanten.

Per 15 januari 2018 worden alle abonnementen voorzien van 4G-ondersteuning, waarbij geen extra kosten in rekening gebracht worden. Door de ondersteuning voor 4G in de bundels wordt ook het bereik verbeterd. Tevens worden de prijzen van de zakelijke abonnementen met enkele euro’s verlaagd in prijs. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd, je hoeft als klant hiervoor dus niks te doen. De abonnementen zijn te vinden op de website van Robin Mobile.

Lees ook: Alles over 4G: frequenties, banden en de techniek

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel