Rollerbank NL: onmisbare app voor iedereen met een scooter

De app Rollerbank NL is een onmisbare applicatie als je in het bezit bent van een scooter. De Rollerbank app moet je helpen met het besparen op boetes. Meldingen over controles en rollerbanken worden getoond in de app van Rollerbank NL.

Rollerbank app

In de Google Play Store is een nieuwe applicatie uitgebracht genaamd Rollerbank NL. De ontwikkelaars van de applicatie omschrijven de app als dé app voor scooterend Nederland. In de app van Rollerbank kan je inzien waar er op dit moment gecontroleerd wordt op papieren, je helm, controles en flitsers en waar de rollerbank voor de scooter staat.

De meldingen kunnen gefilterd worden binnen een bepaalde straal van je huidige locatie, maar ook de recent toegevoegde locaties zijn te vind en in de app Rollerbank NL. Je kunt via de Rollerbank app ook zelf meldingen toevoegen om andere scooterrijders te waarschuwen. Bij nieuwe meldingen kan je direct een push-notificatie krijgen.

Via onderstaande button kan je de Rollerbank app gratis downloaden uit de Play Store. Maar als je natuurlijk je netjes aan de regels houdt, heb je deze app niet nodig :).

Rollerbank NL
Rollerbank NL
Ontwikkelaar: Excelero
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel