Samsung-gebruikers krijgen vage ‘1’ notificatie van ‘Zoek mijn mobiel-app’

Een groot aantal Samsung-gebruikers heeft vandaag een vage notificatie gekregen van de Zoek mijn mobiel-app. Hierin zien we enkel het getal ‘1’.

Samsung-notificatie met ‘1’

Verschillende bezitters van een Samsung Galaxy-smartphone keken vandaag raar op toen ze een nieuwe melding op hun toestel binnen zagen komen. De Zoek mijn mobiel-app toonde een notificatie met alleen het cijfer ‘1’.

Een groot aantal gebruikers kreeg de notificatie, zo ook verschillende Nederlandse gebruikers van verschillende Samsung-toestellen. Het ging om een wereldwijd iets, waarbij de melding precies hetzelfde was, en dus alleen het cijfer ‘1’ verscheen. Bij het aantikken van de notificatie, werd de melding weggehaald. De problemen kwamen voor op veel verschillende toestellen, waaronder de Galaxy A51 en Galaxy S9.

Samsung 1 notificatie
Foto via Twitter

Met de Zoek mijn mobiel-app is het mogelijk de locatie van de smartphone te achterhalen als deze bijvoorbeeld gestolen is. Ook kunnen bepaalde dingen geblokkeerd worden en back-ups gemaakt worden.

Samsung heeft laten weten dat het ging om een onschuldige fout. Het ging om een interne test, en de notificatie van de ‘1’ heeft verder geen invloed op de werking van de app of de telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 495,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 334,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel