Samsung rolt augustus update uit voor Galaxy S9

Samsung heeft een nieuwe update vrijgegeven voor haar Samsung Galaxy S9. Wie een S9 in zijn bezit heeft kan de augustus update vanaf nu downloaden en installeren. Naast beveiligingsupdates zijn er ook een aantal andere verbeteringen.

Augustus update voor Galaxy S9 (Plus)

De update met een omvang van ongeveer 269MB staat klaar voor Galaxy S9 en S9 Plus gebruikers, zo meldt Mario ons. Naast de noodzakelijke patches die Google heeft uitgegeven voor augustus, heeft de fabrikant ook een aantal andere apps een update gegeven. De update verbetert ook diverse cameramodi zoals het maken van een Super Slow-motion.

Samsung galaxy s9 beveiligingsupdate augustus 2018

Volgens de changelog van de update is ook Samsung’s eigen game platform verbeterd. Wat de precieze wijzigingen zijn binnen de Game Launcher is niet helemaal duidelijk. Naast de Google patches heeft Samsung ook nog een aantal beveiligingsissues in haar eigen platform verholpen. Onder deze problemen zat een bug die het mogelijk maakte om inhoud uit de beveiligde map te streamen.

De update verschijnt de komende dagen automatisch op je toestel, is dat niet het geval dan kan je altijd handmatig controleren of Samsung de update heeft klaargezet voor jou.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel