‘Samsung Galaxy Fold met aanpassingen wordt getest door providers’

Een nieuw gerucht rond de Samsung Galaxy Fold gaat rond op het internet. Zuid-Koreaanse providers zouden namelijk bezig zijn met het testen van een verbeterde versie van Samsung’s vouwbare smartphone.

Betere beschermlaag

De beschermlaag die over het toestel ligt loopt in de verbeterde versie door tot onder de opstaande rand. Daarmee is het verwijderen van deze belangrijke laag onmogelijk gemaakt. Om te voorkomen dat stof het toestel binnen kan dringen zijn de openingen bij de scharnieren geminimaliseerd. Het testen van de verbeterde Galaxy Fold is niet bevestigd door Samsung, ook wanneer de telefoon beschikbaar zal zijn laat de Zuid-Koreaanse fabrikant niet los.

Samsung Galaxy Fold scherm

Volgens het Zuid-Koreaanse nieuwsmedium Yonhap komt het toestel in juni uit, die dat baseert op de testperiode van de providers van ongeveer een maand. De release van Samsung’s eerste vouwbare toestel werd uitgesteld nadat reviewers in de Verenigde Staten en China al snel defecten constateerden. Die kapotte toestellen hebben er toe geleid dat Samsung alle toestel heeft teruggeroepen. Oorspronkelijk zou op 3 mei de Galaxy Fold in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel