Samsung Galaxy Note 3 krijgt beveiligingsupdate voor Stagefright

Samsung is begonnen met het uitrollen van een beveiligingsupdate voor de Samsung Galaxy Note 3. Het gaat om een onderhouds-update die een aantal beveiligingslekken in Android dicht. De firmware-update voor de Samsung Galaxy Note 3 is de eerste update die beschikbaar komt voor de Galaxy Note 3 sinds de update naar Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung is in Nederland begonnen met het uitrollen van een nieuwe firmware-update voor de Samsung Galaxy Note 3. De update heeft het versienummer N9005XXUGBOI6 en wordt uitgerold via het PC-programma en over-the-air (OTA). DroidApp werd getipt door Henk die aangaf dat met de update beide Stagefright lekken gedicht zijn.

Samsung Galaxy Note 3 Stagefright

Smart Manager

De Samsung Galaxy Note 3 krijgt met de firmware-update ook de Smart Manager toepassing. Deze is standaard te vinden op de Samsung Galaxy S6 en werd onlangs ook toegevoegd aan de Samsung Galaxy S5 na een firmware-update. Met deze toepassing kan je in een oogopslag het accupercentage, het RAM-beheer, de opslagruimte en de apparaatbeveiliging inzien.

Samsung Galaxy Note 3 Smart Manager

Update downloaden

De update voor de Samsung Galaxy Note 3 zal vanaf nu uitgerold gaan worden. Je zult vanzelf een melding krijgen op je telefoon dat de update klaarstaat. Mocht je niet kunnen wachten, dan kan je via Instellingen > over dit toestel > software-update handmatig controleren of er updates klaarstaan.

Lees ook

Reageer op dit artikel