Samsung Galaxy Note 4 update met app-optimalisatie en Stagefright 2.0 fix

Samsung is begonnen met het uitrollen van een firmware-update voor de Samsung Galaxy Note 4. Met de nieuwe update die nu uitgerold wordt voor het toestel, is het toestel een stuk veiliger en daarnaast ook voorzien van app optimalisatie. Met de app-optimalisatie moet het uithoudingsvermogen voor het toestel beter worden.

Samsung Galaxy Note 4 update

In Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van een nieuwe firmware-update voor de Samsung Galaxy Note 4. De update krijgt het versienummer N910FXXU1COJ3. Een maand geleden kwam er ook al een update voor het toestel beschikbaar, die de eerste generatie van het Stagefright-lek wist te dichten. Met de update die nu beschikbaar is wordt ook Stagefright 2.0 aangepakt.

Samsung Galaxy Note 4 N910FXXU1COJ3

App-optimalisatie

Een nieuwe functie die toegevoegd is aan het batterij-informatie scherm is ‘App-optimalisatie‘. Deze functie moet er voor zorgen dat het stroomverbruik van applicaties geoptimaliseerd wordt. Je kunt dit eventueel uitschakelen per applicatie. Met de software-update voor de Samsung Galaxy Note 4 zijn ook een aantal stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd en prestatieverbeteringen.

Galaxy Note 4 app-optimalisatie

De OTA-update wordt vanaf nu uitgerold naar de Samsung Galaxy Note 4. Je krijgt op je toestel vanzelf een melding als de update voor je klaar staat. Je kunt eventueel ook zelf handmatig controleren op nieuwe updates. Dat kan via instellingen > over dit toestel > toestel-info > software-updates.

Op onze pagina over de Samsung Galaxy Note 4 vind je al het nieuws, specificaties en prijzen.

Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel