Samsung Galaxy Note 8-gebruikers maken melding van flinke vastlopers

De Samsung Galaxy Note 8 is sinds september te koop in Nederland. Verschillende gebruikers maken nu echter melding van problemen met hun nieuwe toestel. De Note 8 zou bij verschillende gebruikers met regelmaat vastlopen.

Galaxy Note 8 loopt vast

De Samsung Galaxy Note 8 is het nieuwste vlaggenschip uit de fabriek van Samsung. De telefoon is sinds september te koop in Nederland en is de grote broer van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Echter lijkt de grote broer wel wat problemen te kennen. Bij verschillende gebruikers zou het toestel met regelmaat vastlopen waardoor het toestel niet meer te gebruiken is.

Samsung Galaxy Note 8 loopt vast

De klachten komen zowel voor bij Europese als bij Amerikaanse modellen. De Europese modellen worden geleverd met een eigen Exynos processor, de Amerikaanse met een Snapdragon 835 processor. Het enige dat zou helpen bij een vastloper is een hard-reset. Opvallend is verder dat de klachten niet van de laatste dagen zijn maar zeker al een maand rondgaan.

Het probleem treedt echter niet bij iedere gebruiker op. Er zou bij sommige gebruikers een verband zijn met het openen van de contacten-app (zowel direct als via bijvoorbeeld de dialer). Ook zou bij het openen van andere apps het probleem optreden. Het lijkt erop dat de oorzaak mogelijk met een software-update verholpen kan worden.

Heb jij een Galaxy Note 8 en ervaar jij problemen? Dan horen we het graag. Laat hierover een reactie achter onder dit bericht.

Volgens bronnen zou de Exynos versie van de Note 8 toch niet met de problemen kampen. Mocht je toch problemen ondervinden met een Exynos-versie, dan horen we dat graag!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel