‘Samsung Galaxy S22 Ultra overtreft verkoop laatste vier Galaxy Note-modellen’

Samsung doet goede zaken met de Samsung Galaxy S22 Ultra, zo blijkt uit nieuwe informatie. De Koreaanse fabrikant levert het toestel met een S Pen en kan gezien worden als de opvolger van de Galaxy Note. Er zijn nu cijfers bekend over de verkoop van het toestel.

Galaxy S22 Ultra doet het goed

Eerder dit jaar kwam Samsung met de Galaxy S22-serie. De smartphonereeks bestaat uit drie toestellen; de Galaxy S22, S22+ en de S22 Ultra. Die laatste kan eigenlijk ook wel gezien worden als de opvolger van de Galaxy Note-serie. Het Ultra-model wordt eveneens geleverd de beroemde S Pen waarmee je nog meer uit je toestel kunt halen, zo schreven we al in onze Samsung Galaxy S22 Ultra review. En Samsung doet goede zaken met dit toestel, zo blijkt uit de nieuwste berichtgeving.

Samsung Galaxy S22 Ultra ervaringen

Een doorgaans betrouwbare bron weet te melden dat Samsung op schema ligt qua verkopen met 10,9 miljoen eenheden in het eerste jaar van beschikbaarheid. De Galaxy Note 20-serie, welke bestond uit twee toestellen, wist ‘slechts’ 7,5 miljoen keer over de toonbank te gaan. Bij de Note 10-serie kwam dit neer op 9,5 miljoen, waar de Note 9 uitkwam op 9,6 miljoen verkochte exemplaren. De Galaxy Note 8 spant vooralsnog de kroon met 10,3 miljoen verkochte modellen, maar met dit tempo zal de Galaxy S22 Ultra ook dat toestel inhalen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 1115,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 985,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 793,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel