Samsung Galaxy S6 (Edge) krijgt Android 7.0 Nougat update in Nederland

Samsung is in ons land begonnen met het uitrollen van Android 7.0 Nougat voor de Galaxy S6 Edge, zo ontdekte DroidApp zojuist. Eerder deze maand werd de update al verspreid naar de Galaxy S7-serie. Ook voor de Galaxy S6 zal de update spoedig uitgerold worden. We zetten de details op een rij.

Galaxy S6: Android 7.0 Nougat

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge is er goed nieuws. Zojuist is de update uitgebracht naar Android 7.0 Nougat voor het toestel uit 2015. Eerder werd al bekend dat de Nougat-update voor de S6 vertraagd was door bepaalde problemen. Nu de uitrol is begonnen lijkt het erop dat deze zijn opgelost. Nougat brengt verbeterde notificaties, Samsung Experience als opvolger van TouchWiz en nog veel meer verbeteringen, zoals bij de S7 update.

Samsung Galaxy S6 Edge Android 7.0 nougat

Update downloaden

De update is nu beschikbaar voor de Vodafone-branded exemplaren van de Samsung Galaxy S6 Edge. Het versienummer van de update is G925FXXU5EQBG en is circa 1,4GB groot. Het is dus aan te raden om de update via WiFi te installeren. We verwachten de Android 7.0 Nougat update ook spoedig voor de unbranded versie en voor de ‘standaard’ Galaxy S6. Zodra dit het geval is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel