Samsung Galaxy S7 (Edge): groot aantal hi-res foto’s opgedoken

Nog twee nachten slapen en dan zal Samsung ons alles gaan vertellen over de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Toch krijgen we iedere dag steeds meer te weten over de nieuwste Samsung-smartphones. Zojuist zijn er een groot aantal foto’s opgedoken van beide toestellen in hoge resolutie. We kunnen dus nu de Galaxy S7 (Edge) goed van alle kanten bekijken.

Samsung Galaxy S7 (Edge) hi-res foto’s

Samsung zal op 21 februari de persconferentie gaan houden voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Beide smartphones zijn de laatste tijd erg vaak uitgelekt en ook vandaag is er weer veel te melden over het toestel. Op het internet zijn hi-res foto’s uitgelekt van de twee smartphones.

Samsung Galaxy S7

De vormgeving van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zal niet heel veel verschillen met die van de Samsung Galaxy S6 (Edge). Een logische keuze, het design van de Galaxy S6 werd geroemd en moest het plastic van de vorige versies vergeten. Beide telefoons zullen waterbestendig zijn en voorzien zijn van een IP-68 certificering. Hiermee wil Samsung de strijd aan gaan met bijvoorbeeld Sony, die vrijwel al haar vlaggenschepen (waaronder de Sony Xperia Z5) hiermee uitrust.

Samsung Galaxy S7 edge

Voor de specificaties van beide toestellen verwijzen we je graag naar de smartphone-pagina’s die je kunt bereiken via onderstaande buttons. Uiteraard zal DroidApp zondag je helemaal op de hoogte houden van de gebeurtenissen in Barcelona.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel