Samsung Galaxy S7 (Edge): software-update met verbeteringen touchscreen en camera [update]

Samsung is begonnen met het verspreiden van een software-update voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De update wordt vanaf vandaag ook in Nederland uitgerold. Met de update zijn er verbeteringen doorgevoerd in de camera en in de bediening van het touchscreen. Deze update is de eerste echte software-update voor de smartphone.

Samsung Galaxy S7 software-update

Bezitters van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. Bezitters met een T-Mobile branded toestel zijn als eerste in Nederland aan de beurt om de update te installeren. In de komende dagen zal de update ook beschikbaar komen voor unbranded-toestellen en de andere provider-toestellen zoals die van Vodafone.

Samsung Galaxy S7 Edge

De update heeft voor de S7 het versienummer G930FXXU1 en voor de Galaxy S7 Edge G935FXXU1xxx en is circa 160 MB groot. De update brengt verbeteringen in de camera. Vanaf nu is de vormcorrectie voor scheve foto’s toegevoegd en ook zijn er verbeteringen in het touchscreen wat te maken heeft met het aanraken van het display.

De update wordt zoals gezegd vanaf nu langzaamaan uitgerold voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Wil je alles weten over de S7? Lees dan onze Galaxy S7 Edge review en onze Galaxy S7 tips.

Update 21-4-2016 om 15:49: Op de redactie hebben we inmiddels ook geconstateerd dat de update met versienummer G930FXXU1APD1/G935FXXU1APD1 beschikbaar is voor unbranded-Samsung Galaxy S7 en S7 Edge toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel