Samsung Good Lock: een uitgebreid alternatief voor TouchWiz voor Galaxy S7 en S6

Samsung Good Lock is de naam van een interessant en uitgebreid alternatief voor TouchWiz op de Samsung Galaxy S7 (Edge) en Galaxy S6 (Edge). Mocht je zijn uitgekeken op de TouchWiz-interface dan kan je aan de slag met Good Lock. Je kunt bijna alles personaliseren en aanpassen naar eigen wens.

Samsung Good Lock

De TouchWiz-interface vindt niet bij iedereen gretig aftrek. Mocht je in het bezit zijn van een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S6, dan is er goed nieuws. Samsung heeft Good Lock uitgebracht en hiermee kan je van alles aan de interface van je toestel aanpassen. Denk aan het vergrendelscherm en de notificatiebalk, maar ook aan de widgets en de icoontjes. Notificaties kunnen worden gebundeld in een map en nog veel meer.

Samsung Good Lock

Samsung Good Lock wordt aangeboden via Galaxy Apps in de Verenigde Staten. De app is ideaal voor degenen die zoveel mogelijk willen personaliseren aan hun interface. Houd er wel rekening mee dat als je de app wilt verwijderen, dit via het menu met instellingen moet doen om de app uit te schakelen. Samsung Good Lock vervangt het venster met notificaties en het vergrendelscherm op je toestel. Helaas is de app -nog- niet officieel beschikbaar in ons land. Wel kan je de Good Lock APK downloaden voor je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel