Samsung Galaxy S8 en S8+: Android Pie update in Nederland

De gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ kunnen vanaf nu de update binnenhalen naar Android 9 Pie. Samsung is begonnen met het verspreiden van de update in Nederland.

Android Pie voor Galaxy S8

Verschillende gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en S8+ melden dat de update naar Android 9 Pie klaarstaat voor hun smartphone. Samsung is vandaag begonnen met de verspreiding van de nieuwste Android-versie voor de twee jaar oude Galaxy S8-serie.

Samsung Galaxy S8 Android Pie

Samen met Android Pie levert Samsung ook de nieuwe One UI skin mee. Deze laat zich prettiger bedienen en zit volgens de fabrikant logischer in elkaar. Daarbij brengt Android Pie ook een reeks nieuwe features met zich mee. Denk aan automatische helderheid, verbeterde notificaties en batterijbeheer en een nieuwe manier van multitasking. Ontdek al het nieuws in ons artikel over nieuwe functies in Android 9 Pie.

De update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ wordt vanaf nu verspreid. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Als dit het geval is, ontvang je hiervan een melding op je smartphone. Je kunt ook handmatig controleren bij de systeem-instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel