Samsung Galaxy S8 en S8+ krijgen beveiligingsupdate van februari

Nadat we vanmorgen schreven over de februari-patch voor de S7-serie en A8, staat de update nu voor nog twee toestellen klaar. De update is beschikbaar voor de Samsung Galaxy S8-serie.

Galaxy S8: februari-patch

Samsung is in Nederland gestart met het verspreiden van een nieuwe security-patch voor de Samsung Galaxy S8-serie. Het is beveiligingsupdate februari 2019. Hieronder vallen de Samsung Galaxy S8 en S8+. Beide smartphones vieren deze maand hun tweede verjaardag, maar zullen zoals het er nu naar uitziet nog wel zeker een jaar van updates voorzien worden. Dit zagen we bijvoorbeeld vanmorgen nog terug bij de Galaxy S7-serie.

Galaxy S8 beveiligingsupdate februari 2019

DroidApp-lezers Mark, Rolf en Frank laten aan ons weten dat zij de update hebben mogen ontvangen op de Samsung Galaxy S8 en S8+. Deze update heeft een grootte van ongeveer 413MB en wordt in Nederland als eerst voor de unbranded-devices beschikbaar gesteld. Binnenkort zullen daar de ‘branded’ toestellen aan toegevoegd worden. Samsung voegt naast de patches van Google, ook nog eigen patches toe om zo kwetsbaarheden op te lossen.

Zodra de update beschikbaar is voor je Galaxy S8 of S8+ krijg je hiervan een melding op je toestel. Je kunt bij de instellingen ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is. De volgende update voor het toestel zal naar verwachting de update naar Android Pie zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel