Samsung Galaxy S9 en S9+ krijgen beveiligingsupdate september 2018

Samsung heeft voor de Galaxy S9-serie een nieuwe update uitgebracht. Begin deze maand bracht Google de nieuwe security-patch uit, nu is deze dus beschikbaar voor de Nederlandse gebruikers van de S9 en S9+.

Galaxy S9: update van september

De bezitters van een Samsung Galaxy S9 of S9+ kunnen in Nederland een update verwachten voor hun smartphone. Het toestel wordt bijgewerkt met de laatste security-patch die door Google is vrijgegeven: beveiligingsupdate september 2018.

Samsung Galaxy S9 display

Samen met de update zien we ook de gebruikelijke veranderingen terugkomen in de changelog. Zo belooft Samsung ook verbeteringen in de stabiliteit en bugfixes. Tevens wordt ook genoemd dat de Game Launcher van een nieuwe versie is voorzien, maar dit is niets nieuws. Dit komt nog uit een eerdere changelog van een update.

De update komt als eerst beschikbaar voor de Samsung Galaxy S9. De Galaxy S9+ krijgt vanaf vanmorgen de update binnen, zo laat Theo ons weten. De grootte van de update ligt rond de 170MB. Zodra de update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Leestip: 35+ handige tips en tricks voor de Samsung Galaxy S9 en S9+

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel