Samsung Galaxy View uitgelekt: enorme ’tablet’ met 18,4-inch scherm

Een enorme tablet met een scherm van 18,4-inch en een handvat, dat is de Samsung Galaxy View. Al langere tijd gaan er berichten rond over het apparaat, maar nu is de Samsung Galaxy View beter te bekijken. De Samsung Galaxy View is niet zomaar een tablet, maar een verplaatsbaar apparaat.

Samsung Galaxy View

Samsung zal binnenkort de Samsung Galaxy View aankondigen. De enorme tablet met een scherm van 18,4 inch zal nog dit jaar gepresenteerd worden, zo luiden verschillende berichten. Op de foto’s die nu opgedoken zijn, is te zien dat het apparaat draait op Android. Daarnaast is er een handvat aanwezig waarmee het apparaat verplaatst kan worden.

Samsung Galaxy View

Uit de uitgelekte foto’s valt op te maken dat Samsung een nieuw segment wil aansnijden en de Galaxy View niet wil gaan bestempelen als tablet. In de advertentie wordt gesproken over een ‘Movable Device’. Ook valt op dat er geen fysieke home-button aanwezig is, iets wat op zich logisch is, omdat het indrukken van een knop niet heel praktisch is.

Samsung is niet de enige met een ‘grote tablet’. Op de IFA in Berlijn vorige maand liet Alcatel al de Alcatel OneTouch Xess zien. Wanneer er meer bekend is over de Samsung Galaxy View, lees je dat uiteraard op DroidApp.

bron Sammobile

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel