Samsung presenteert tweede Android Go-smartphone: Galaxy J4 Core

Nadat rond de zomer door Samsung de Galaxy J2 Core werd aangekondigd, is het nu tijd voor een tweede Android Go-smartphone. Het toestel welke nu door de Koreaanse fabrikant is gepresenteerd is de Samsung Galaxy J4 Core.

Galaxy J4 Core met Android Go

Samsung heeft een tweede Android Go-smartphone aangekondigd. Android Go is de aangepaste versie van Android waarbij de software is aangepast voor toestellen met minder krachtige hardware. Van de zomer kwam Samsung met haar eerste Android Go-toestel; de Galaxy J2 Core.

Samsung Galaxy J4 Core

De Samsung Galaxy J4 Core is dus ook voorzien van Android Go. De telefoon heeft een 6,0 inch HD+ beeldscherm met een 1.4 GHz quad-core processor, 1GB RAM en 16GB uitbreidbare opslagruimte. De smartphone wordt geleverd emt een 3300 mAh accu, 8 megapixel camera achterop en 5 megapixel front-camera. Er is 2.4 GHz WiFi, Micro-USB en Bluetooth. Op de Galaxy J4 Core vinden we de Android 8.1 Oreo Go-edition.

Prijzen en releasedata zijn vooralsnog niet bekend gemaakt. Daarbij is ook niet duidelijk of Samsung het toestel uitbrengt in Nederland. De J2 Core kwam niet naar ons land.

Lees ook

Reageer op dit artikel