Samsung rolt security-patches uit voor Galaxy A7 (2018) en Tab S4

Samsung heeft voor een aantal apparaten een nieuwe update klaarstaan. Gebruikers van de Samsung Galaxy A7 (2018) en Galaxy Tab S4 tablet krijgen een nieuwe beveiligingsupdate.

Update voor Galaxy A7 en Tab S4

In Nederland wordt een update verspreid voor twee apparaten van Samsung. Gebruikers van de Samsung Galaxy A7 (2018) hebben een update gekregen van beveiligingsupdate juni 2019. Dit is de meest recente update die voor Android is verschenen. Bovenop de update van Google heeft Samsung ook nog patches toegevoegd aan deze versie.

De changelog laat verder geen bijzonderheden los. Uiteraard wordt er weer gesproken over prestatieverbeteringen en optimalisaties in het toestel. Er zijn dus geen noemenswaardige veranderingen doorgevoerd voor de Galaxy A7.

Samsung Galaxy Tab S4 display

Tab S4

Ook voor de Samsung Galaxy Tab S4 tablet staat een update klaar. De tablet krijgt de op één na laatste beveiligingsupdate; dat is de security-patch van mei 2019. Deze update is verder uitgebreid met patches vanuit Samsung. Als eerst is deze update voor de WiFi-versie van de Tab S4 beschikbaar, hij zal in afzienbare tijd ook komen voor de LTE-versie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel