‘Samsung wil naam van Galaxy S- en Note-serie veranderen’

Samsung lijkt voorbereidingen te treffen voor het aanpassen van de naam van de Samsung Galaxy S- en Note-serie. De Galaxy S10 is mogelijk de laatste lichting uit de S-serie, zo meldt een bron die doorgaans goed op de hoogte is van de ontwikkelingen bij Samsung. Ook de namen van de Note-reeks gaan op de schop.

Andere naam voor Galaxy S-serie

Samsung bereikt het einde van de Galaxy S-serie. Voor toekomstige modellen zou de fabrikant kijken naar nieuwe namen. Sinds de eerste Galaxy S in 2009 gebruikt de fabrikant een opvolgende nummering, maar dat zal na de Galaxy S10 anders moeten. Samsung zou van mening zijn dat mensen het misschien moeilijker vinden om de naam zoals 11, 12 of 13 uit te spreken.

Samsung Galaxy S10 serie achterkant

Yonhap News Agency citeert een uitspraak van een uitvoerend directeur van Samsung; Samsung is zich ervan bewust dat mensen na de S10 niet van langere namen houden met twee cijfers. Daarmee is de kans groot dat Samsung kiest voor een andere naamgeving. Ditzelfde zal dan ook gelden voor de Galaxy Note-serie. Samsung zou nu aan het kijken zijn naar een naamgeving die consumenten aanspreekt. Er is nog niets besloten hierin. Eerder, na de release van de Galaxy S9, gingen er ook al berichten rond over dat Samsung over zou willen stappen op een andere naam.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel